Diensten

Overzicht van de diensten die Loodgietersbedrijf W. Hopman voor u kan uitvoeren.

Afbeelding beschrijving ...

Sanitair

Van kraan tot complete badkamer.

Badkamer verbouwen dan is het volgende mogelijk:
Adviseren wat de mogelijkheden zijn.
Ontwerpen van uw badkamer.                               
Leveren en montage van sanitair.
Voorbereiding leidingwerk voor water, riolering, elektra en ventilatie.
Indien  u bepaalde werkzaamheden zelf wilt uitvoeren, dan adviseer en begeleid ik U daar graag in.


Centrale verwarming

Een goede centrale verwarmingsinstallatie staat voor warmte, comfort en betrouwbaarheid. De basis voor een goede centrale verwarmingsinstallatie begint bij de vakman.


Water

Water is één van de eerste levensbehoeften, daarom is het zeer belangrijk dat het aanleggen van waterleidingen met de grootst mogelijk zorg gebeurd.

​Of het nu gaat om water uit de kraan, een geweldige straal uit uw douche of het snel vullen van een bad, voor elke vraag en situatie hebben wij een oplossing.


Gas

Installeren en vervangen van gasleidingen.

Warmwater wordt vaak door een gastoestel een geiser of gasboiler verwarmd.
Werkzaamheden aan een gasleiding hebben de aandacht van een vakman nodig. Wiebe Hopman voert deze werkzaamheden conform de voorschriften uit, zodat  u verzekerd bent van een veilige installatie.  Om de gasleiding te controleren op gasdichtheid hebben wij apparatuur waarmee wij direct kunnen vaststellen of uw gasleiding lekt. Ook wordt de staat van de gasleiding bekeken.


Zink en dakwerk

Een nieuw dak, reparatie of renovatie van een bestaand dak, dan u bent bij Loodgietersbedrijf Wiebe Hopman uit Bunschoten aan het juiste adres voor deskundig advies, onderhoud en aanleg.
​Zowel voor particuliere als zakelijke klanten. Wij werken met verschillende dakbedekkingmaterialen en adviseren u graag over het meest geschikte materiaal voor uw dak.

Onze voorkeur gaat uit naar EPDM dakbedekking.


Riolering

Ook voor rioolwerkzaamheden kunt u bij ons terecht. Daarbij kunt u denken aan het maken van een regenwaterafvoerputje in de achtertuin of het vervangen van het riolerings systeem bij een verbouwing.


Reparatie en werkzaamheden

De volgende werkzaamheden kunnen wij voor u uitvoeren:
Aanleg  sanitair - aansluiten keuken/badkamer
centrale verwarmingsketels -  gaskachels - gasleidingen - onderhoud cv. en combiketels reparatie/vernieuwen dakbedekking en  platte daken - reparatie/vernieuwen zinkwerk - dakgoten
riolering - toilet - verstoppingen en waterleidingen....